Om oss

090412darleg fangs

Vi bor litt utenfor Nordfjordeid, som er et flott sted i Sogn og Fjordane. Her har vi gode muligheter av flotte turer i skog og mark, som vi benytter oss av så ofte som mulig. Jeg har vært ”hundefrelst” hele livet, og hadde hund under oppveksten. Jeg har også alltid hatt en forkjærlighet for Collien, men syntes egentlig den var for stor. Derfor måtte det bli en «miniutgave». Sheltien var helt perfekt, og i mine øyne finnes det ikke en vakrere rase.

Vi var så heldige å komme i kontakt med Oddbjørg og Odd fra kennel Bøengen. Tusen takk til dere for vår flotte sheltie. Frøya (Bøengen`s Dawn) ble født 20.10.2004 og er vår første sheltie, men absolutt ikke den siste. Som det blir sagt: Sheltien er som potetgull, du klarer deg ikke bare med en.

Swikks Adorable Cindy er etter Frøyas første kull. Hun ble født 25.02.2008. Hundene er familiens midtpunkt. De elsker støvsugeren og vaskekosten begge to, og er veldig hengivne. De liker godt å sitte på fanget og kose, er veldig trofaste og fotfølger oss overalt.

På utstillinger har begge fått gode kritikker med excellent og CK.

I februar 2015 fikk vi vår nye sheltie, Orreknuppen`s Wonderful Tini, som er født 25.12.2014. Tusen takk til Inger for denne glade og flotte hunden. Blir veldig spennende å følge ho på veien vidare i livet .